<p>Orrsing Schoenmode heeft weer een mooie herfstcollectie voor heren en dames. Kom langs of bezoek de vernieuwde website.</p>

Orrsing Schoenmode heeft weer een mooie herfstcollectie voor heren en dames. Kom langs of bezoek de vernieuwde website.

(Foto: )

Nieuwe collectie én vernieuwde website bij Orrsing Schoenmode

Orrsing Schoenmode in Haaksbergen is al vele jaren hét vertrouwde adres in mooie, comfortabele schoenen voor heren en dames. De vaste klanten weten dat zij altijd mogen rekenen op een uitstekend advies voor een goed passende, mooie schoen. Inmiddels is ook de nieuwe herfstcollectie weer in de winkel te bewonderen.

HAAKSBERGEN - In deze tijd van het jaar gaan we graag voor comfort en behaaglijkheid; zo ook bij ons schoeisel. Er zijn daarom ook weer de nodige mooie boots op voorraad voor heren en dames in de nieuwste modekleuren en trends. Modieus en heerlijk om te dragen. Denk bijvoorbeeld aan hippe veterboots van Xsensible die een stoere herfstoutfit compleet maken. 

Voor de heren zijn er onder meer weer nieuwe boots te vinden van Berkelmans, Clarks, Mephisto en Sioux. Wie er in de herfst juist graag op uit gaat voor een mooie wandeling - of een flinke dag winkelen - kan weer vele mooie wandelschoenen vinden die de juiste steun en comfort bieden zelfs bij wat minder weer.

Orrsing Schoenmode gaat niet alleen qua mode met de tijd mee; zo hebben zij onlangs de website vernieuwd. Mensen oriënteren zich immers steeds meer op een aankoop via internet. Op de website is een uitgebreide collectie dames- en herenschoenen van uiteenlopende merken te vinden. U kunt hier ook schoenen reserveren om deze in de winkel te proberen. Orrsing Schoenmode wil met deze insteek garanderen dat iedere klant het best mogelijke advies krijgt en een goed passende schoen, ook wanneer u eventuele voetklachten heeft. Er zit immers ook duidelijk verschil van merk tot merk hoe een maat valt, waardoor zelf passen nog altijd de beste resultaten geeft.

Orrsing Schoenmode verwelkomt u graag in de winkel voor een uitstekend advies. Zij zijn gevestigd aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. Kijk voor inspiratie op Facebook: ‘OrrsingSchoenmode’ of bezoek de vernieuwde website op: www.orrsing.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker