<p>Ondernemers kampen met uitdagingen op dit moment nu de maatregelen verder aangescherpt zijn.</p>

Ondernemers kampen met uitdagingen op dit moment nu de maatregelen verder aangescherpt zijn.

(Foto: Shutterstock)

Ondernemersontbijt afgelast tot 11 februari

Deze week is de landelijke Week van de Ondernemer. Ook de gemeente Haaksbergen wil hier graag passend bij stil staan. Ondernemers en ondernemerschap zijn immers van groot belang voor de lokale economie. Er is de gemeente dan ook veel aan gelegen om een fijn ondernemersklimaat te realiseren.

HAAKSBERGEN - De landelijke Week van de Ondernemer is er op gericht om met elkaar van gedachte te wisselen over de brede thema’s van ondernemerschap. Iedere gemeente geeft hier weer zijn eigen invulling aan. Zo geven in sommige gemeenten ondernemers gastlessen over ondernemerschap op scholen. In Haaksbergen stond ook een ondernemersontbijt gepland voor deze donderdag 19 november. Dit is nu verplaatst naar 11 februari 2022.

Het organiserende comité van de gemeente, Industriële Kring Twente en de Haaksbergse Ondernemers Vereniging nam het besluit naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen. Hoewel het ontbijt op zich binnen de regels zou vallen, is het nu wel echt wenselijker om zoveel mogelijk thuis te blijven, minder te reizen en de afstand te bewaren. “Het past niet bij de gemeente en ondernemersverenigingen om de grenzen van de maatregelen op te zoeken. Daarvoor staan wij te veel midden in de maatschappij en nemen wij onze verantwoordelijkheid.”, aldus de afkondiging bij de gemeente.

Uiteraard blijft de gemeente wel ook de komende tijd de vinger aan de pols leggen bij ondernemers om te kijken hoe men samen de nieuwste uitdagingen het hoofd kan bieden.

Meer berichten
 
Auto zoeker