<p>Trainer Dani&euml;l Nijhof van HSC&#39;21. Foto: HSC&#39;21.&nbsp;</p>

Trainer Daniël Nijhof van HSC'21. Foto: HSC'21. 

(Foto: Wim Busschers)

Twee wedstrijden op Scholtenhagen

Voor veel amateurclubs staat een rustig weekend op de rol. Er is een inhaalprogramma. Buurse, Hoeve Vooruit en Bon Boys spelen niet voor de competitie. HSC’21 en Haaksbergen daarentegen wel. Zij hebben een inhaalduel. Tijd voor een eerste tussenbalans. 

HAAKSBERGEN - HSC’21 voetbalt zondag voor eigen publiek tegen Groene Ster uit Zuid-Limburg. De ploeg van trainer Daniël Nijhof speelt deze inhaalwedstrijd, omdat het onlangs in het jubileumweekend niet in actie kwam. HSC’21 bivakkeert onderin de derde divisie. De start was moeizaam. Daarna bleven de Haaksbergenaren vijf keer ongeslagen, maar zondag werd met 1-0 bij Unitas verloren. Nu staat HSC’21 op de veertiende plek in de derde divisie, die uit achttien clubs bestaat. De club aan de Scholtenhagenweg werd in de eerste weken geplaagd door blessureleed. Tegenstander Groene Ster uit Heerlen staat op de negende plek. De aftrap op het Scholtenhagen is zondag om 14.30 uur. Aan de overkant van de Scholtenhagenweg wordt zondagmiddag ook gevoetbald. Voor vijfdeklasser Haaksbergen staat eveneens een inhaalwedstrijd op het programma. De ploeg van de nieuwe trainer Martijn Misana speelt dit seizoen maar twintig competitiewedstrijden. De vijfde klasse bestaat uit slechts elf clubs. Hengelo is zondag de tegenstander op het Scholtenhagen. Hengelo en Haaksbergen delen de vijfde plek met zeven punten uit vier wedstrijden. Het doelsaldo van de Hengeloërs is echter beter. Deze wedstrijd zou enkele weken geleden gespeeld worden, maar werd toen afgelast. Het beginsignaal zondag klinkt om 14 uur. 

Buurse en Hoeve Vooruit moeten een zwaar seizoen vrezen in de vierde klasse B. De twee clubs uit de kerkdorpen hebben na zeven speeldagen nog geen wedstrijd gewonnen. Hoeve Vooruit en Buurse staan met drie punten op de laatste plaats. De punten werden gepakt door drie keer gelijk te spelen. Bon Boys draait bovenin de tweede klasse J mee. De ploeg van trainer Rob Haveman staat op een gedeelde derde plaats. De eerstvolgende wedstrijd van Bon Boys is zondag 21 november om 14 uur bij Achilles’12.

Meer berichten
 
Auto zoeker