<p>Vrijwilligers geven uitleg en beantwoorden vragen over reizen met het openbaar vervoer.</p>

Vrijwilligers geven uitleg en beantwoorden vragen over reizen met het openbaar vervoer.

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

HAAKSBERGEN - Nu iedereen weer mag reizen met het openbaar vervoer houden de OV-ambassadeurs weer inloopspreekuren op locatie. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. 

In de foyer van het Kulturhus aan de Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen is er een inloopspreekuur op donderdag 16 september. Tussen 10.00 en 11.30 uur kunnen senioren terecht met al hun vragen over het openbaar vervoer. Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur zitten vrijwilligers klaar om telefonisch of via beeldbellen vragen te beantwoorden. Ze zijn bereikbaar op 038 - 303 70 10.

Meer berichten
 
Auto zoeker