<p>Imagostylist Simone Tiehatten is gastspreker tijdens Walk & Talk.</p>

Imagostylist Simone Tiehatten is gastspreker tijdens Walk & Talk.

Activiteiten bij bibliotheek over Werk & inkomen

HAAKSBERGEN - In september organiseert Bibliotheek Haaksbergen in samenwerking met Bibliotheek Hengelo vele online activiteiten met als thema ‘Werk & Inkomen’. Een overzicht van de gratis online workshops is online te vinden. Ga daarvoor naar de agenda van van de bibliotheek via www.bibliotheekhaaksbergen.nl.

Op 10 september staat Walk & Talk op de agenda. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Neem deel aan dé online koffiepauze voor werkzoekenden: Walk & Talk. Na een korte inleiding ga je met andere deelnemers in gesprek over jouw zoektocht naar werk. Vergroot je netwerk, wissel ervaringen & tips uit en deel inspirerende verhalen. Het thema van deze maand gaat over online uitstraling en communicatie. Gastspreker is imagostylist Simone Tiehatten.

Training: Beter in beeld

Online afspraken, ze zijn aan de orde van de dag. Vergaderingen, trainingen, maar ook sollicitatiegesprekken vinden nu online plaats. Hoe presenteer je jezelf online? Laat je zien wat je wilt laten zien? Je gaat er mee aan de slag in de training op 17 september: Beter in Beeld. De training wordt gegeven door imagostylist Simone Tiehatten van S-Kwadraat.  

Worden wie je bent

Weet jij wie je bent? Vaak heb je wel een idee van wat je belangrijk vindt. Maar het kan best lastig zijn dit te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek. Tijdens deze training op 24 september ga je ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je talenten zijn. En hoe je je persoonlijke doel – die ene baan – kunt bereiken. In deze training krijg je hulp bij dit te verwoorden, zodat je het kunt gebruiken bij het zoeken van een nieuwe baan die helemaal bij je past. Deze online training start met het invullen van jouw persoonlijke canvas. Wat zijn je eigenschappen, waar krijg jij energie van, wat vind jij belangrijk? Door het beantwoorden van al deze vragen ontstaat er een persoonlijk profiel dat je kunt gebruiken in je CV of LinkedIn-profiel. 

Aanmelden

Deelname aan al deze activiteiten is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Stuur een mail naar p.bonekamp@bibliotheekhengelo.nl en je ontvangt uiterlijk één dag van tevoren de link naar de Zoom sessie. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding. Het Zoomprogramma kun je gratis downloaden. Alle workshops zijn online en starten om 10 uur op vrijdagochtend.

Meer berichten
 
Auto zoeker