Publieksrondleidingen in het “Het Lankheet”

HAAKSBERGEN - Waarom stroomt de beek na de Veddersbrug zo kronkelend door het bos? Een antwoord op deze vraag en vele andere interessante wetenswaardigheden kunt u verkrijgen als u meeloopt met de publiekswandeling in het Lankheet.

De publiekswandeling begint bij het veldwerkcentrum met een kop koffie en een inleiding over de geschiedenis van Het Lankheet door een gids. Daarna wordt er gewandeld door een vrij nat gebied, dus het dragen van waterdicht schoeisel of laarzen is raadzaam. De wandeling is ten opzichte van de wandelingen van voor de coronaperiode veranderd. Inmiddels is het project rond de Buurserbeek voltooid en is dit gebied ook in deze rondleiding opgenomen. Verder gaat de wandeling natuurlijk ook nog door het Waterpark met zijn kunstwerken en stapstenen. 

Aanmelden

Als u op 4 september om 10.00 uur wenst mee te lopen, dient u zich van tevoren aan te melden, het liefst voor 3 september 18.00 uur. Stuur een e-mail met naam en telefoonnummer voor de aanwezigheidsregistratie in het kader van de coronamaatregelen naar w.oltwater@kpnmail.nl. Ook is het mogelijk met groepen deze wandeling te lopen. U kunt zich dan opgeven via bovenstaand e-mailadres of telefonisch bij de coördinator van de rondleidingen: Wim Oltwater 06 22422377. De kosten van de wandelingen zijn voorlopig € 6,- per persoon. Contant te voldoende bij de gids, pinnen is niet mogelijk.
Parkeren bij het Veldwerkcentrum Lankheterweg 6 is beperkt mogelijk. Voor nadere informatie en routebeschrijving gaat u naar https://hetlankheet.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker