<p>Dansers in de kleine zaal in De Kappen. Het nieuwe seizoen is begonnen.&nbsp;</p>

Dansers in de kleine zaal in De Kappen. Het nieuwe seizoen is begonnen. 

Dansen in kleine zaal van De Kappen

HAAKSBERGEN - Dansstudio Steps is verhuisd. Er wordt niet meer gedanst in een voormalig bedrijfspand aan de Industriestraat, maar in De Kappen. Nu hopen de eigenaressen Raebekah Burbach en Tjarda Wissink ook nieuwe belangstellenden te kunnen begroeten. 

Dansstudio Steps is aan een nieuw dansseizoen begonnen. Maar niet alles is bij het oude gebleven. De dansers zijn namelijk verhuisd. Ook wil dansstudio Steps graag weer nieuwe belangstellenden welkom heten. Want in het afgelopen anderhalf jaar is niet iedereen lid gebleven. Vanwege de coronarestricties konden de danslessen een tijdlang niet doorgaan. “Nu kan iedereen een gratis proefabonnement van twee weken nemen”, laten Burbach en Wissink weten. De eigenaressen van Dansstudio Steps zijn in hun nopjes met het nieuwe onderkomen. “We dansen hier in de kleine zaal van De Kappen. Dit was vroeger een gymzaal van de basisschool. Dit is een ideale locatie. De Kappen is centraal in Haaksbergen. Ook kunnen de ouders hier even wachten bij het ophalen van hun kind”, zegt Wissink. De Kappen noemen ze ‘de huiskamer’ van Haaksbergen. Naast de danszaal zit de bibliotheek. Voor de naamsbekendheid is De Kappen een meer geschikte locatie dan een bedrijfspand op een industrieterrein. “Hier komen ook veel toevallige passanten. Bezoekers die in de bibliotheek moeten zijn bijvoorbeeld.” Ze kunnen door het raam naar het dansen in de zaal kijken. Op elke werkdag worden danslessen verzorgd. Er wordt les gegeven aan groepen. “Dat doen we aan kinderen en volwassenen.” 

Het lesrooster bestaat uit hiphop, showdance, modern jazz en klassiek ballet. Na de zomervakantie wordt ook begonnen met Boys Only. Dat is voor jongens van vier tot zeven jaar. Ook is er peuterdans voor kinderen van 2,5 tot vier jaar. Deze lessen worden aangeboden in cursusvorm van zes weken.

www.stepsentertainment.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker