Inloopspreekuren, trainingen en cursus

HAAKSBERGEN - Niet iedereen kan overweg met digitalisering in de zorg. Bibliotheek Haaksbergen start daarom in samenwerking met zorgprofessionals en Stichting Digisterker een inloopspreekuur en trainingen. Vanaf maandag 6 september bent u hiervoor wekelijks welkom tussen 9.30 en 11.00 uur in de bibliotheek. U kunt terecht met vragen als “Hoe maak je digitaal een afspraak met de huisarts?” en “Hoe zie ik mijn labresultaten in?”, maar ook voor vragen over het gebruik van uw laptop, tablet en telefoon.
Daarnaast kunt u meedoen aan één van de Digivitaler trainingen om het digitale contact met uw huisarts, het ziekenhuis, de apotheek etc. nog beter eigen te maken.

Combinatiecursus

Op 6 oktober start een combinatiecursus. Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur gaat u aan de slag met de computer, het internet en de digitale overheid. U leert bijvoorbeeld een website opzoeken, een DigiD aanmaken en gebruiken en videobellen met uw huisarts. De cursus duurt tot en met 9 maart. Dit geeft u de kans om in een periode van 19 weken intensief met de computer te werken en zo te leren omgaan met de digitale overheid. 

Ga voor meer informatie of aanmelden naar www.bibliotheekhaaksbergen.nl/agenda of bel met Danielle Bekkers op nummer 053-5730200.

Meer berichten
 
Auto zoeker