<p>MBS sluit het zomerseizoen af; veel mensen genoten van een leuke rit in de historische stoomtrein de afgelopen maanden. Steun het museum om hen te helpen bij behoud van dit erfgoed.</p>

MBS sluit het zomerseizoen af; veel mensen genoten van een leuke rit in de historische stoomtrein de afgelopen maanden. Steun het museum om hen te helpen bij behoud van dit erfgoed.

Museum Buurtspoorweg sluit mooi zomerseizoen af

HAAKSBERGEN - De Museum Buurtspoorweg heeft het zomerseizoen weer afgesloten. De afgelopen maanden werd gereden op de dinsdag, woensdag, zondag en sporadische donderdagen. Veel mensen hebben genoten van een rit in de historische stroomtrein en een bezoek aan het museum.

De MBS kon ook binnen de geldende RIVM-maatregelen goed ritten organiseren. Wel is de dienstregeling nog steeds anders dan gebruikelijk. Zo kunnen mensen alleen in Haaksbergen opstappen voor de rit naar Boekelo en terug. Het is echter niet mogelijk om vanuit Boekelo te vertrekken. Het museum is uiteraard heel blij dat zij deze zomer weer mensen konden ontvangen voor een bezoek. Zeker ook omdat het museum afgelopen jaar langer dicht moest. Open kunnen zijn is ook een belangrijk aspect om de activiteiten van het museum te kunnen bekostigen. Zo kunnen mensen ook een Vriend worden van de Museum Buurtspoorweg. Deze kost 25 euro voor volwassenen vanaf 12 jaar en is een jaar lang geldig. Hiermee krijgt men onbeperkt toegang tot het museum en andere voordelen zoals tien procent korting op de aankopen in de winkel en het café en vroegboekkorting voor evenementen. Kijk ook op: www.museumbuurtspoorweg.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker