<p>Wilt u de naam van deze plant weten? Vraag het zondag aan Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen in Tuin Beckelo.</p>

Wilt u de naam van deze plant weten? Vraag het zondag aan Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen in Tuin Beckelo.

De ideale dahlia in Tuin Beckelo

ENSCHEDE - Tuinliefhebbers zijn op zondag 22 augustus van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Tuin Beckelo van Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen, een tuin van 2500 vierkante meter om van te genieten en om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin. Naast vele andere bloemen vallen er deze keer diverse dahlia’s te bewonderen. Van sommige zou je niet eens denken dat het dahlia’s zijn.

U kunt in alle rust rond lopen of ergens gaan zitten om te genieten van al het moois om u heen. De kronkelende paadjes voeren u niet alleen langs dahlia’s, maar ook langs prachtige siergrassen. Die tonen zich in deze tijd van het jaar op z’n mooist. Na het struinen door de tuin is het mogelijk om onder het genot van een kopje koffie of thee met een hapje na te praten met andere tuinliefhebbers. Wellicht gaat er nog een plantje of stekje mee naar huis.  

Wie op 22 augustus geen bezoek kan brengen aan Tuin Beckelo aan de Beckumerstraat 460 niet kan, is op 19 september of 17 oktober van harte welkom. Buiten deze dagen is de tuin op afspraak geopend voor tuinclubs. Neem daarvoor contact op door een e-mail te sturen naar tuinbeckelo@gmail.com. Voor meer informatie en inspiratie kunt u ook terecht op Facebook: tuin.beckelo

Meer berichten
 
Auto zoeker