Bourgondisch Blokje om in Buurse

BUURSE - Het Bourgondisch Blokje om is een initiatief van Partycentrum Ensink en RV Actief. Op 29 augustus wordt deze wandeling in Buurse georganiseerd. Een mooie gelegenheid om te genieten van de mooie natuur en van heerlijke gerechten.

Er is een wandeling dichtbij de Duitse grens uitgezet. De wandeling voert u langs heide, bossen, akkers, veen en stuifzandheuveltjes. U krijgt te zien hoe veelzijdig de natuur in Buurse is. Niet voor niets is het gebied rondom Buurse met het Buursermeertjem het Buursezand, het witte Veen en de Buurse Beek zeer geliefd onder wandelaars. De wandeling wordt door Bourgondische stops bij ‘de boer’ onderbroken. U krijgt een voorgerecht, soep, vis of vlees hoofdgerecht (er zijn vegetarische alternatieven) en een dessert bij de boer op het erf, onder de kapberg, hooischuur, loopstal of gewoon ergens midden in een weiland.

Door de drie stops, het aangepaste menu en leuke opdrachten om onderweg uit te voeren, is het Bourgondisch Blokje om ook geschikt voor kinderen. Deelname kost € 27,50 en voor kinderen t/m 12 jaar slechts € 14,50. U dient zich vooraf aan te melden en een starttijd tussen 10.30 en 14.00 uur aan te geven. Meer informatie en aanmelden: 

https://bourgondischewandeling.nl/blokje-om/

Meer berichten
 
Auto zoeker