<p>Er zijn ongeveer 650.000 Nederlanders met niet-aangeboren hersenletsel. Goede ondersteuning helpt hen om hun leven weer op te kunnen pakken na zo&#39;n trauma.</p>

Er zijn ongeveer 650.000 Nederlanders met niet-aangeboren hersenletsel. Goede ondersteuning helpt hen om hun leven weer op te kunnen pakken na zo'n trauma.

NAH Oost ontvangt 3.000 euro van Oranje Fonds

TWENTE - Stichting NAH Oost krijgt 3.000 euro van het Oranje Fonds voor het project NAH Oost actief. NAH Oost is een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. Naast de tweemaandelijkse bijeenkomsten start de stichting met activiteiten op sportief en creatief gebied en met activiteiten speciaal voor jongeren.

De stichting start in augustus 2021 met de activiteiten in Hengelo en omgeving. Veel activiteiten waaronder het Jongerencafé en het Kookcafé gaan plaatsvinden in de blokhut van scoutingvereniging Hendrik Hudson aan de Torenlaan 31 in Hengelo. Stichting NAH Oost is erg blij met de bijdrage van het Oranje Fonds omdat ze met deze bijdrage de kosten voor deelnemers zo laag mogelijk kunnen houden. 

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij onder andere de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Meer berichten
 
Auto zoeker