<p>Onderhoud aan begraafplaatsen is een uitdagende taak; men voert dit uit met groot respect voor overledenen en dierbaren die deze laatste rustplaatsen bezoeken.</p>

Onderhoud aan begraafplaatsen is een uitdagende taak; men voert dit uit met groot respect voor overledenen en dierbaren die deze laatste rustplaatsen bezoeken.

Waardig onderhoud voor onze laatste rustplaatsen

HAAKSBERGEN - Hoe ziet onze laatste rustplaats er uit? In Haaksbergen is het antwoord: uitstekend. Sinds een aantal maanden voert Twente Milieu het onderhoud uit aan de oude begraafplaatsen Het Waarveld en de oude gemeentelijke begraafplaats aan de Enschedesestraat.

Twente Milieu is een veelzijdiger bedrijf dan veel mensen denken; ook groenonderhoud in de brede zin valt onder hun takenpakket in veel gemeenten. Het beheer van gedenkplekken en begraafplaatsen is een uitdagende tak van sport en eentje met zijn eigen gevoeligheden. Een vast en gespecialiseerd team draagt zorg voor het onderhoud aan de begraafplaatsen, waarbij beheerder Peter Woolderink optreedt als aanspreekpunt voor bezoekers en uitvaartondernemers. Twente Milieu voerde de afgelopen jaren al onderhoud uit aan de Algemene Begraafplaats in Borne, wat dit jaar uitgebreid werd met Haaksbergse begraafplaatsen. Kleine details maken het verschil; zo gebruikt Twente Milieu een speciale, sobere uitstraling: zelfs de onderhoudsbus is in stemmig zwart uitgevoerd in plaats van de gebruikelijke bonte kleuren. Mensen die vragen hebben over het onderhoud kunnen contact opnemen met Peter Woolderink via begraafplaats@twentemilieu.nl of 06 - 5062 2553.

Meer berichten
 
Auto zoeker