<p>Een mooie oefenwedstrijd tegen Heracles in het Erve Asito. E&eacute;n van de krenten in de pap van HSC&#39;s jubileumjaar. Bent u er ook bij als supporter op woensdag 4 augustus?</p>

Een mooie oefenwedstrijd tegen Heracles in het Erve Asito. Eén van de krenten in de pap van HSC's jubileumjaar. Bent u er ook bij als supporter op woensdag 4 augustus?

HSC ‘21 heeft veel zin in oefenduel tegen Heracles

HAAKSBERGEN - De Haaksbergse trots HSC ‘21 maakt zich al weer op voor het komende seizoen. Inmiddels speelt het eerste elftal ook weer diverse oefenduels. Zo komen zij op woensdag 4 augustus in actie voor een oefenwedstrijd tegen Heracles.

HSC’s topteam gaat op reis naar Almelo voor het mooie duel in het Erve Asito stadion waarom 19.00 uur afgetrapt zal worden. Na de eerdere wedstrijd tegen FC TTwente is dit weer opnieuw een mooie tegenstander.

HSC ‘21 viert dit jaar het 100-jarig bestaan waarbij dit soort evenementen de spreekwoordelijke krenten in de pap zijn. Zij willen er daarom weer een mooie avond van maken door met een volle supportersbus naar Almelo te reizen. HSC biedt dit aan voor 10 euro per persoon, inclusief busreis en een toegangskaart. De bus vertrekt dan om 17.45 uur vanaf de kantine. Aanmelden via: www.hsc21.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker