Kaartverkoop FC Twente – SS Lazio van start vrijdag

ENSCHEDE - Een week voor de start van het seizoen in de Eredivisie speelt FC Twente in De Grolsch Veste op zaterdag 7 augustus om 19.30 uur een oefenwedstrijd tegen SS Lazio. Seizoenkaarthouders, Premium Seat-houders en Business-leden van FC Twente hebben gratis toegang.

De (gratis) kaartverkoop voor seizoenkaart- en Premium Seat-houders start vrijdag 23 juli om 09.00 uur via de website. Per seizoenkaart of Premium Seat kan 1 gratis kaart worden besteld. Er is een maximum van 20.000 toeschouwers toegestaan in verband met de geldende coronamaatregelen en bezoekers moeten beschikken over een coronatoegangsbewijs met een QR-code. In eerste instantie gaat alleen de eerste ring in verkoop. De vrije verkoop start dinsdag 27 juli 09.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 7,50 euro. Er geldt deze wedstrijd bij de losse kaartverkoop geen ClubCard-verplichting.

Wilt u FC Twente graag steunen in deze uitdagende tijd maar bent u niet in de gelegenheid om een wedstrijd te bezoeken de komende tijd? Neem dan ook eens een kijkje in de fysieke of online fanstore. FC Twente heeft van alles voor de trotse fan, van tenues en vrijetijdskleding tot leuke geschenken. Kijk ook op: www.shop.fctwente.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker