Genoeg te doen komende week bij De Kappen

Trouble

Op 21 juli draait de kinderfilm in De kappen om 15.00 en 17.00 uur. Tickets zijn te koop aan de kassa voor 7,50 euro per stuk.
is een animatiefilm over vriendschap en draait om het hondje genaamd . Hij lijkt alles te hebben, totdat zijn baasje er niet meer is. Hij wordt door de kinderen van zijn baasje bij het vuilnis gezet. gaat op avontuur, maar als de kinderen erachter komen dat ze zonder niet in aanmerking komen voor de erfenis, gaan ze naar hem op zoek. Een grappige en ontroerende film voor de hele familie.

Mechmuis

Op 23 juli wordt op diverse tijdstippen in de ochtend en middag de workshop Mechmuis gegeven. De kosten hiervan zijn 5,- euro per persoon.
Tijdens deze workshop wordt gekeken naar de eigenschappen van verschillende soorten plastic en wordt van plastic verpakkingsmateriaal een eigen Mechmuis, een opwindbare muis, gemaakt. opgeven voor deze workshop kan door een mail te sturen naar d.bekkers@dekappen.nl. Vermeld voornaam, achternaam, adresgegevens, naam van de workshop en een e-mailadres.

Meer berichten
 
Auto zoeker