<p>Wandelend de omgeving van Haaksbergen verkennen tijdens de door Wandelkring DIO georganiseerde Zomeravondwandelingen.</p>

Wandelend de omgeving van Haaksbergen verkennen tijdens de door Wandelkring DIO georganiseerde Zomeravondwandelingen.

Ook in 2021 Zomeravondwandelingen

HAAKSBERGEN - Doordat de maatregelen rondom het coronavirus door de overheid verruimd zijn, heeft Wandelkring DIO uit Haaksbergen besloten om dit jaar weer de zomeravondwandelingen te organiseren. De zomeravondwandelingen zijn een mooie gelegenheid om de omgeving van Haaksbergen te verkennen.

De zomeravondwandelingen starten op 14, 21 en 28 juli en 4, 11 en 18 augustus tussen 18.30 en 19.30 uur. Er kan gekozen worden uit een wandeling van 5 of 10 km. In verband met het coronaprotocol is voorinschrijving verplicht.

Startlocaties

Elke wandeling start vanaf een andere locatie. Op 14 juli is dat Buffetrestaurant Captain Jack aan de Broekheurnerweg 27 in Buurse en op 21 juli Gängelhuuske aan de Molenstraat 56 in Haaksbergen. De zomeravondwandeling van 28 juli start bij Camping Twente aan de Oude Deldenerweg 1 in Enschede. Op 4 augustus is de startlocatie Camping Scholtenhagen aan Scholtenhagenweg 30 in Haaksbergen en op 11 augustus wordt gestart bij Pannenkoekhuis Erve de Hoge Esch aan de Alsteedseweg 38 in Buurse. De laatste wandeling start op 28 augustus bij Café Halfweg aan de Pastoor Ossestraat 40 in Beckum.

Inschrijven

Voorinschrijving is verplicht en er dient vooraf per bank betaald te worden. De sluiting van de voorinschrijving is op de woensdag van de betreffende wandeling om 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro zonder medaille, 4,- euro met medaille en basisschoolkinderen betalen 2,- euro inclusief medaille. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar bestuur@wkdio.nl onder vermelding van naam en woonplaats van elke deelnemer. Inschrijfgeld moeten worden overgemaakt op NL48 RABO 0324 2085 96 tnv Wandelkring DIO, vermeld duidelijk uw naam en voor wie u betaalt. Na-inschrijving is absoluut niet mogelijk! Op de avond zelf meldt u zich bij het inschrijfbureau. Wandelt u als groep, dan meld 1 persoon zich. Meer informatie op www.wkdio.nl.

Volg altijd de richtlijnen van het RIVM

Uiteraard moeten wel de geldende regels in acht worden genomen. Zo moet u thuis blijven wanneer u verkouden of grieperig bent (of iemand in uw huishouden). Vanaf 19 jaar moet te allen tijde 1,5 meter afstand worden gehouden en er worden geen handen geschud. Zorg dat u maximaal 10 minuten voor aanvang aanwezig bent en start direct na het inschrijven op de startlocatie.

Meer berichten
 
Auto zoeker