<p>Radiator met erachter warmte reflecterende folie zorgt voor een lagere energierekening.</p>

Radiator met erachter warmte reflecterende folie zorgt voor een lagere energierekening.

(Foto: Shutterstock)

Klussen met korting met de actie Poen voor Groen

HAAKSBERGEN - De zomervakantie is een tijd waarin er gerelaxt en geklust wordt. Een mooie kans om het huis ook duurzamer te maken. U ziet niet alleen dat u dat geld bespaart op uw energierekening. U kunt als inwoner van de gemeente Haaksbergen namelijk ook geld terugontvangen via de website Poen voor Groen.

Of je nu je zolder op gaat knappen, de woonkamer een make-over geeft, de studentenkamer van je zoon of dochter moet inrichten of de kleine gebreken verhelpt die in de loop van tijd zijn ontstaan, het loont altijd de moeite om te kijken of je energiebesparende maatregelen kunt nemen. Als je toch bezig bent, gaat dat in één moeite door. Vaak is met kleine maatregelen al veel te winnen. Vervang bijvoorbeeld gloeilampen en halogeenspots door LED-lampen, plak warmte reflecterende folie achter radiatoren of isoleer de zolder.

Zo werkt het
Profiteren van de actie Poen voor groen gaat als volgt. Koop energiebesparende maatregelen bij een van de deelnemende winkels, meld je aan op de website Poen voor Groen en je ontvangt een link waarmee je je kassabon kan indienen. Gebruik de link om je kassabon in te dienen en geef het rekeningnummer door waarop het geld kan worden gestort. Je ontvangt 50,- euro van het aankoopbedrag terug. Als je minder dan 50,- euro besteedt, ontvang je het hele bedrag terug.

Wil je meer weten?
Kijk op de website voor deelnemende producten en winkels: www.poenvoorgroen.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker