<p>Vocaal Ensemble Twente met medewerking van Hannah Wit (fluit) en Kirsten Hondorp (dans) met Distlers Totentanz in het Kleine Kerkje.</p>

Vocaal Ensemble Twente met medewerking van Hannah Wit (fluit) en Kirsten Hondorp (dans) met Distlers Totentanz in het Kleine Kerkje.

Distlers Totentanz in Kleine Kerkje Buurse

BUURSE - Vocaal Ensemble Twente met medewerking van Hannah Wit (fluit) en Kirsten Hondorp (dans) staat met de kleinschalige muziektheaterproductie Distlers Totentanz in het Kleine Kerkje aan de Altsteedseweg 22 in Buurse. Dit op initiatief van MuziekWerkplaats Deiman en Gerritsen.

De Duitstalige op middeleeuwse muziek gebaseerde motetten van Hugo Distler vormen de rode draad van deze bijzondere rondedans in en om het Kleine Kerkje van Buurse. Een fluitiste, een danseres en 5 zangers gaan voor in deze reidans die zelfs naar het oude kerkhof zal leiden. Wees niet bang om aan te haken, er wordt weer teruggekeerd naar het Kleine Kerkje. Hoe het met de twaalf personages afloopt die in deze dans de revue passeren is een ander verhaal. Dat hoort u ter plekke.

Toegang

Voorstellingen op zaterdag 10 juli om 17.00 en 19.00 uur en zondag 11 juli om 15.00 en 17.00 uur. Aanmelden via: muziekwerkenschede@gmail.com. De entree bedraagt 12,50 euro per persoon.

Meer berichten
 
Auto zoeker