Grin Demo Day bij Ben van ‘t Mös 24 juni

ENSCHEDE - Een mooie groene tuin met dito grasmat is een echte aanwinst. Zo is een groene tuin koeler in de warme, hete zomers die we steeds vaker zagen de afgelopen jaren. Maar veel mensen zijn geen fan van het noodzakelijke grasmaaien. Toch hoeft dit zeker geen zware klus te zijn, dankzij de handige maaiers van Grin.

Ben van ‘t Mös is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van tuinonderhoud. Zij verkopen diverse kwaliteitsmerken tuinmachines, waaronder Grin. Dit Italiaanse merk levert een groot assortiment aan grasmaaiers voor iedere tuin: of je nu een gazon hebt van 300 vierkante meter of 3.000 vierkante meter. Alle maaiers gebruiken Grin’s gepatenteerde maaisysteem. Dit heeft meerdere voordelen; het systeem vermaalt het gras waardoor er geen grasafval overblijft. Je hoeft geen opvangbak meer te legen, het hoeft niet afgevoerd te worden en het vermaalde gras dient als voeding voor het gazon. Hierdoor is het maaien zelf ook makkelijker, omdat je niet met zo’n hele opvangbak achter de maaier zit. Ook hoog gras maaien zij met gemak. Grin levert een mooie selectie van zowel volledig elektrische maaiers als benzinemaaiers met elektrostart. Dankzij de goede accu’s kunt u met gemak zelfs een groter gazon maaien zonder de herrie van oudere benzinemaaiers.

Ervaar het zelf!
Omdat men de voordelen van Grin maaiers het beste zélf kan ervaren, organiseert Ben van ‘t Mös dit jaar weer een Demo Day. U bent op donderdag 24 juni welkom van 09.00 tot 17.00 uur. Bekijk het gehele assortiment en probeer zelf een beoogde maaier op een demoveld. Daarnaast is een vertegenwoordiger van Grin aanwezig om al uw inhoudelijke en technische vragen te beantwoorden. Zo maakt u een weloverwogen keuze voor de beste maaier.

Breed assortiment
Ben van ‘t Mös levert verder ook al uw andere tuinbenodigdheden. Zo hebben zij een uitgebreid assortiment aan handgereedschap, tuinhout, tuinhuisjes, afrastering en meer. Kortom, alles wat nodig is om van de tuin een groene oase te maken! Ben van ‘t Mös levert hierbij graag maatwerk om u precies het gewenste resultaat te kunnen bieden.

Kom langs
Ben van ‘t Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede. Kijk voor informatie op: www.benvanhetmos.nl of bel met: 053 434 16 66 (Machines) / 053 432 38 38 (Tuinhout).

Meer berichten