Tukker Schnaps: exclusief product voor Tukkers en FC Twente supporters

HAAKSBERGEN - Ik ben Julian ter Horst, 20 jaar oud en ik kom uit Haaksbergen. Ik ben oprichter van het dranklabel Tukker Schnaps.

Tukker Schnaps is een vanille likeurtje ontwikkeld voor de slijtersbranche, de horeca en voor alles en iedereen rondom FC Twente. De schnaps heeft een alcoholpercentage van 14,5% en wordt gemaakt met alleen echte vanillestokjes om de likeur op smaak te brengen. In tegenstelling tot veel andere likeuren worden er dus geen kunstmatige, chemische aromaten gebruikt. Tukker Schnaps komt in flessen van 700 ml., zakflacons van 200 ml., en in shotjes van 20 ml. verpakt in doosjes met Tukker Schnaps design à 15 stuks.

Mooi idee
Bijna een jaar geleden ontstond het idee om een drankje te maken voor Tukkers en FC Twentesupporters. Ik ging toen naar een wedstrijd van Schalke 04 in Duitsland. Ik zag daar in cafés en in en rondom het stadion van Schalke allemaal mensen “Schalke Schnaps” drinken. Toen dacht ik bij mezelf: waarom heeft FC Twente nog niet zoiets? Op dat moment wist ik dat ik een gat in de markt gevonden had. Dan ga je eens op onderzoek uit, wat bestaat er al? Wat is een goede naam? Hoe ga ik dit ontwikkelen? Is er vraag naar zo’n product? Uiteindelijk heb ik de juiste persoon gevonden met wie ik mijn private label op kon zetten. Ondertussen zoek je de juiste mensen bij elkaar en ga je alvast opzoek naar potentiële afnemers. Binnen een half jaar was de productie afgerond.

Met passie gemaakt!
Ik wou altijd al wat voor mezelf beginnen en ik ben fanatiek FC Twente supporter. Op deze manier kan ik ondernemen en een mooi product bieden aan mensen die dezelfde passie/interesse hebben. Mijn doel is om Tukker Schnaps hét drankje van Twente te maken! Voordat ik begon wou ik mij richten op Twente supporters van 18 jaar en ouder maar inmiddels ligt de doelgroep veel breder want man/vrouw, jong/oud, werkelijk iedereen vindt het lekker. Tukker Schnaps is niet alleen een likeur, het is een exclusief product wat een gevoel van verbondenheid met de regio en club met zich meebrengt. Tukker Schnaps is verkrijgbaar in meer dan 10 slijterijen, delicatessezaken, horecagelegenheden door heel Twente en de Achterhoek, en in de webshop: www.tukkerschnaps.nl!

Meer berichten
 
Auto zoeker