Seinen staan weer op groen voor Museum Buurtspoorweg

HAAKSBERGEN/BOEKELO - Op zondag 13 juni om 10.30 uur zal de stoomfluit weer door Haaksbergen en Boekelo klinken. Vanaf die dag zal Museum Buurtspoorweg haar deuren weer openen voor publiek en de stoomtrein weer gaan rijden. Een moment waar lang naar is uitgekeken.

Eindelijk kan het rijseizoen voor Museum Buurtspoorweg van start gaan. Tot en met oktober is het museum elke zondag geopend. In juni en september wordt ook elke woensdag met de stoomtrein gereden en in de zomermaanden juli en augustus kun je zelfs op dinsdag én woensdag terecht voor een bezoek inclusief stoomtreinrit. Naast de reguliere rijdagen worden ook leuke evenementen georganiseerd. Of deze doorgaan is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de bijbehorende maatregelen. Check dus voor een bezoek altijd de website van het museum. Hier vind je alle informatie over rijdagen en evenementen van Museum Buurtspoorweg.

Vriend van het museum
Kun je geen genoeg krijgen van de stoomtreinritten, het prachtige cultureel erfgoed, de prachtige gebouwen of de boeiende lokale historie? Word dan Vriend van Museum Buurtspoorweg en bestel je eigen persoonlijke Vriendenpas. Deze pas geeft niet alleen een jaar lang onbeperkt gratis toegang tot het museum en de stoomtreinritten, je ontvangt ook 10 procent korting in het museumcafé en in de museumwinkel. Tot slot steun je er Museum Buurtspoorweg mee, want met de opbrengst van de Vriendenpas kunnen noodzakelijk onderhoud en restauraties gepleegd worden en blijft het cultureel erfgoed ook voor toekomstige generaties behouden. Een Senior Vriendenpas kost € 25,00 en een Junior Vriendenpas € 15,00.

Reserveren
Ga ook mee op een onvergetelijke treinreis door het verleden en reserveer je plek eenvoudig op www.museumbuurtspoorweg.nl. Ook met een Vriendenpas of museumjaarkaart dien je je plek vooraf online te reserveren.

Meer berichten
 
Auto zoeker