LAB21: kwaliteit en service kan tóch betaalbaar zijn

ENSCHEDE - Een mooie, kwalitatief goede vloer is de basis voor ieder interieur. Het kopen van een vloer is echter vaak wel een heel proces; van het uitzoeken tot het opmeten, van de voorbereiding, legging tot afwerking. LAB21 helpt u graag bij het vinden van de beste vloer, met de beste service, tegen de beste prijzen. Afgelopen week opende in Enschede het dertiende filiaal van deze keten.

Uiteraard klinkt dat als een hele belofte. Immers, aan service hangt doorgaans wel een prijskaartje. Toch belooft LAB21 dat u altijd de best mogelijke vloer krijgt tegen competitieve prijzen. Dit is namelijk dé visie achter LAB21, die dankzij een grote inkoopschaal gunstige prijzen kan bieden. Bovendien beschikken zij over maar liefst 170 professionele legspecialisten die dankzij een eigen opleidingscentrum het best mogelijke resultaat leveren.

Ruime selectie
In de nieuwe showroom in Enschede staat store manager Gaby klaar om u van dienst te zijn. “Bij ons wordt u gastvrij ontvangen. Wij doen onze uiterste best om u te begeleiden naar uw keuze van de vloer die bij uw past. We luisteren naar uw wensen en beantwoorden al uw vragen. Voor bijna alle wensen en woonsituaties is een passende vloer te vinden.” In de showroom zijn ruim 2.000 verschillende vloeren te bekijken, zowel PVC, laminaat als hout. U kunt kiezen voor het zelf leggen van uw nieuwe vloer of juist voor de professionele legservice; zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Ook voor traprenovatie bent u aan het juiste adres. Bovendien zijn er nu mooie openingsaanbiedingen op diverse lijm PVC- en laminaatvloeren. Onder meer op de eigen Sensation Line PVC-vloeren.

Maak kennis
LAB21 laat u graag kennismaken met het ruime aanbod vloeren en de uitstekende service. Zij zijn gevestigd aan het Schuttersveld 46 op het woonplein in Enschede. U kunt hier uiteraard gratis parkeren voor een uitgebreid bezoek en perfect advies. Wilt u zich al vast oriënteren? Kijk dan op de website voor meer informatie: https://www.lab21.nl/showrooms/enschede/

Meer berichten
 
Auto zoeker