Yogateaching voor kankerpatiënten

TWENTE - ZindividU is een stichting die zich richt op de kankerpatiënt en zijn of haar omgeving. Fons de Visser, oprichter van ZindividU, werd zelf in 2012 geconfronteerd met een overlevingstermijn van maximaal 15 maanden vanwege hersenkanker. Nu 9 jaar later voelt hij zich vitaler dan ooit! Samen met zijn vrouw Miriam zet hij zich nu in voor mensen met kanker. Wekelijks spreken en ondersteunen zij lotgenoten en hun partner. Want kanker heb je niet alleen.

Daarnaast organiseert stichting ZindividU jaarlijks activiteiten voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Afgelopen jaar kon, behalve de buddysprong tussen Hemel en Aarde, geen van de activiteiten doorgang vinden door alle maatregelen rondom het coronavirus. En juist als je deze diagnose hebt gekregen is het heel belangrijk je lotgenoten te kunnen ontmoeten en ervaringen te kunnen delen.

Yogateaching
Versterk Jezelf is zo’n event. Een event dat ze online aan kunnen bieden, nu in deze tijd fysiek bij elkaar komen niet mogelijk is, met dank aan Ron ten Voorde van Yogateaching. Een event waar je ook fysiek aan de slag gaat en dat versterkend werkt voor iedereen, ziek en gezond. Ron neemt je mee in de wereld van yoga, ademen en meditatie.

Kracht en energie
Verrasjelief, Healthy Piece of Cake, Caro Niekus, MSG Post en Koeriers en van Marle Drukwerk zorgen voorafgaand aan het event voor een leuke verrassing voor alle deelnemers. Lotgenoten en hun partners kunnen altijd kosteloos deelnemen aan events. Andere deelnemers zijn welkom tegen een betaling van 25 euro per persoon. Samen met de donaties van sponsoren, kunnen ze hierdoor regelmatig een event organiseren voor lotgenoten.

Meedoen
Het online event is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren yoga-adem-meditatie beoefenaar. Het event vindt plaats op zaterdag 12 juni van 10.00 tot 12.00. Aanmelden kan via de website: www.zindividu.nl. Je kunt ook een mail sturen naar fons@zindividu.nl of bellen met 06-11887502.

Meer berichten
 
Auto zoeker