Niet aan te slepen: E-bikes die met een 8,1 zijn bekroond

WIERDEN - De vraag naar e-bikes gaat door het dak. Helemaal nu de levertijden van nieuwe e-bikes alsmaar blijven oplopen door leverproblemen bij de grote fabrikanten. Ook bij Van den Broeke merken ze de sterk toegenomen vraag naar e-bikes.

“Er is op dit moment veel schaarste in Nederland maar gelukkig blijven de leveringen van Gazelle, Batavus, Sparta, Koga, Sensa, en Vyber bij ons binnenkomen; aldus Ron Berg, eigenaar, bij Van den Broeke tweewielers in Wierden. Met het nieuwe merk Vyber is overigens echt iets aan de hands. Sinds dat het ledenblad ‘de kampioen’ van de ANWB op de mat is gevallen loop het helemaal storm met de Vyber E1 modellen.

Vyber
In de kampioen wordt de Vyber E1 Special Edition beoordeeld met maar liefst een 8.1. ‘De verrassing van de test is de Vyber Ride E1 Special Edition: een scherp geprijsde Nederlandse e-bike met unieke motor. Die motor levert krachtige en prettige ondersteuning (ook heuvelopwaarts), de rijeigenschappen zijn prettig en de fiets is fraai afgewerkt. Slim is de Vyber-app, waarmee je onder meer op afstand je fiets kunt lokaliseren en het accupercentage kunt checken. Ook accu-upgrademogelijkheden tot maar liefst 630 Wh is een groot pluspunt.’Bron: Anwb.nl

Genieten
Van de interesse in dit nieuwe merk kan Ron Berg alleen maar genieten. Alleen al met onze actiedagen tijdens het Hemelvaart weekend werden er veel van deze fietsen verkocht. Ook niet zo gek, als je bekijkt dat de actieradiusmogelijkheden tot 170 kilometer reiken en dat deze e-bikes zijn voorzien van een fluisterstille 80 Newton meter middenmotor. Kortom; voor onze winkel is dit merk echt een aanwinst.

Pinksteren
Het hele pinksterweekend hanteren wij op 10 e-bike modellen extra hoge inruilkortingen en tweede pinksterdag zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Alle e-bikes staan klaar om te bekijken of om uitvoerig te testen. Ook zijn de meest populaire modellen zoals Gazelle Grenoble C8, Gazelle Ultimate, Gazelle Orange en Batavus Finez weer geleverd. Kortom: wie snel wil fietsen, vindt bij Van den Broeke de juiste e-bike.

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs bij Van den Broeke aan de Nijverdalsestraat 24 in Wierden of kijk op vdbroekefietsen.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker