Doneer Douwe Egbertspunten voor onze Indiëveteranen

TWENTE - Het was, zoals de veteranen dat ieder jaar van Sepatoe Roesak gewend waren, de bedoeling om in 2020 weer een jaarlijkse reünie te organiseren voor onze oudste militaire veteranen, de Indiëgangers. Helaas, corona gooide roet in het eten. Maar ze blijven positief!

Voor de eerstvolgende, veilig te organiseren landelijke reünie voor onze oudste militaire veteranen, de Indiëgangers uit het gehele land, zamelen zij Douwe Egbertspunten in voor mooie prijzen voor een dan te houden loterij. Bent u bij uw corona-opruiming nog punten tegengekomen? Weet u niet wat ermee te doen? Deze veteranen kunt u er blij mee maken. mail: marianne.lankhuizen@gmail.com voor informatie over het doneren van deze punten. “De opzet is dat we proberen om zoveel mogelijk DE-donateurs uit het hele land te krijgen. De veteranen, afkomstig uit het hele land, hebben eerdere reünies genoten van alle aandacht en respect dat zij door middel van voorgaande acties mochten ontvangen. Iedereen die punten doneert wordt, indien daar toestemming voor is gegeven, vermeld op een groot bord dat bij de loterijprijzen staat. Zo kunnen de veteranen zien hoeveel mensen hen met deze actie een warm hart toedragen. Een enthousiast applaus klinkt dan uit de zaal.”

Thuisloterij
Mocht het niet mogelijk zijn om vanwege de coronacrisis dit jaar de reünie door te laten gaan, dan wil de organisatie als alternatief een thuisloterij houden waarbij de gewonnen prijzen worden thuisbezorgd bij de prijswinnende veteranen. Hoe dan ook komt er dus een loterij. Dit als compensatie als er weer geen reünie zou kunnen plaatsvinden. Wilt u meer informatie over deze organisatie en de inzet van de Indië-veteranen? Kijk dan op: www.sepatoeroesak.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker