Geweldige eerste maand voor Luc’s Burgers in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De nieuwe vestiging van Luc’s Burgers in Haaksbergen heeft een geweldige eerste maand gehad. Op 1 maart opende eigenaar Lucas Savci het nieuwe restaurant aan de Molenstraat 3A.

Luc’s Burgers specialiseert, zoals de naam al doet vermoeden, in burgers voor de échte fijnproever. Naast de vele creatieve burgers die hij door de jaren heen bedacht heeft, kunnen liefhebbers ook zelf een burger geheel naar wens samenstellen. Dit blijkt goed in de smaak te vallen in Haaksbergen. “De eerste week was erg druk; dankzij de openingsactie kregen we erg veel bestellingen. We hoopten op een mooie week, maar dit was boven alle verwachtingen.”, aldus Lucas Savci.

Afhalen en bezorgen
Door de coronamaatregelen is het momenteel nog niet mogelijk om in het restaurant zelf te eten, maar afhalen en bezorgen kan wel. In Enschede kiezen verreweg de meeste klanten voor bezorging, maar in Haaksbergen komen juist veel mensen afhalen. Het leverde dan ook veel leuke reacties op; mensen die toch eens een kijkje kwamen nemen in het nieuwe restaurant. Inmiddels heeft Luc’s Burgers al diverse vaste klanten - mensen die al een paar keer een gerecht af kwamen halen omdat het zó goed beviel. Naast de rundvlees- en kipburgers zijn er ook vegetarische burgers, wraps en een uitgebreid snackassortiment om van te genieten. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft Luc’s Burgers ook in Enschede een vaste klantenkring opgebouwd.

Acties en meer
Via de Facebookpagina ‘Luc’s s Burgers Haaksbergen’ kunt u ook een ‘kijkje in de keuken’ nemen; met een leuke sfeerimpressie van het restaurant én de burgers. Hier blijft u ook op de hoogte van de nieuwste toevoegingen op het menu en leuke acties. Wat is de nieuwste actie? De hele maand april kunt u een Nacho Burger menu afhalen, inclusief Steakhouse friet, sausje en een blikje drinken naar keuze (met uitzondering van Red Bull, Fristi en Chocomel) voor slechts 10 euro.

Kom langs!
Luc’s Burgers is gevestigd aan de Molenstraat 3A in Haaksbergen. Maandag tot en met vrijdag zijn zij geopend van 12.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 21.00 uur en zondag van 13.00 tot 20.00 uur. U kunt online bestellen voor bezorging of afhalen via www.lucsburgers.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker