Bon Boys blijft actief ook in deze crisistijd

HAAKSBERGEN - Ondanks de huidige crisis blijft Bon Boys gezellig actief bezig. Met de komende twee zaterdagen gezellige jeugdactiviteiten. Ook werden afgelopen weekend de senioren op een leuke manier in het zonnetje gezet.

Op de zaterdag voor Pasen werd een drive-through gehouden. De spelers en begeleiding van de seniorenteams konden hier terecht om een paasattentie in ontvangst te nemen. Deze werd aangeboden dankzij de inzet van de Club van Honderd, de Vriendenkring en het Bon Boys bestuur. Zij zijn dan ook dankbaar aan alle sponsoren die dit mogelijk maakten.

Jeugd in actie
Bon Boys en de gemeente Haaksbergen organiseren deze zaterdag 10 april en volgende week zaterdag 17 april ook een voetbalactiviteit voor de Haaksbergse jeugd van 13 tot en met 18 jaar. Naast de eigen spelers en kader zijn ook alle ándere jongeren in deze leeftijd welkom. Bon Boys organiseert dan een passende activiteit die van 13.45 tot 16.00 uur duurt. Een leuke manier om de lokale jongeren wat afleiding te bieden op een veilige, sportieve wijze in deze uitdagende crisistijd.

Meer berichten
 
Auto zoeker