Maak kennis met de Quick-Step Alpha PVC vloeren bij Elzinga

Maak kennis met de Quick-Step Alpha PVC vloeren bij Elzinga

ENSCHEDE - Quick-Step presenteerde onlangs de nieuwe Alpha PVC vloeren. De nieuwste generatie rigide vloeren met veel voordelen. Aantrekkelijk, slijtvast, waterdicht en handig om te leggen. Deze zijn nu te koop bij Elzinga Wonen.

Dankzij geavanceerde technologische verbeteringen heeft Quick-Step een nog betere vloer ontwikkeld. De nieuwe Alpha PVC vloer definieert de hoogste prestatienorm in PVC-vloeren.

Veel voordelen
Deze Alpha PVC-vloeren voelen aan als echt hout. Ze borduren voort op de al hoge kwaliteit van de eerdere vloeren. Met een eenvoudige installatie op elke ondergrond, een ultrasterke kern, hoge krasbestendigheid, het bekende Uniclic-systeem en de ftalaten-vrije samenstelling.

Nieuwe kenmerken
Deze sterke basis is behouden en er zijn drie belangrijke nieuwe kenmerken aan toegevoegd. Als eerste: de waterdichte klik. De combinatie van een scherpe voeg, de hydroseal coating en de voorspanning van de klik resulteert in een absolute waterdichtheid.

Geen hotspots
De tweede nieuwe eigenschap is het voorkomen van zogeheten ‘hot spots’. Dit voorkomt dat de Alpha PVC vloer omhoog komt wanneer de temperatuur op een bepaald punt hoger is dan in de rest van de vloer, bijvoorbeeld wanneer de zon langer op één punt staat.

Natuurlijke voeg
Het derde nieuwe kenmerk is de natuurlijke voeg; deze technologie resulteert in een harmonieuze, authentieke look zonder vervormingen. De voeg zelf is scherper en heeft dezelfde structuur en glans als de vloer. Dit zónder gebruik te maken van lak.

Maak kennis
Elzinga Wonen laat u graag kennismaken met deze baanbrekende vloeren. U bent welkom aan de Voortsweg 31 in Enschede. Bel met: 053-435 84 37 of kijk voor meer informatie op: www.elzingawonen.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker