Activiteiten Werk en Inkomen van Bibliotheek Haaksbergen
Foto: PK Studio / Shutterstock.com

Activiteiten Werk en Inkomen van Bibliotheek Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Bibliotheek Haaksbergen organiseert in samenwerking met Bibliotheek Hengelo vele activiteiten met als thema ‘Werk & Inkomen’.

Op 9 april kan worden deelgenomen aan Walk & Talk - Koffiepauze voor werkzoekenden. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je hoort inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en ervaringen kunnen uitgewisseld worden.

LinkedIn
Tegenwoordig gaat werken zoeken anders dan vroeger. LinkedIn is daar een goed voorbeeld van. Wanneer je hier meer over wilt weten dan kun je op 16 april deelnemen aan Optimaal gebruik maken van LinkedIn. De Thema Werk Workshop wordt gegeven door Social Media Consultant en eigenaar van A-cademy Alwin Zandvoort. Ben jij op zoek naar werk en wil jij hét verschil gaan maken? Deze training biedt een mooie gelegenheid om LinkedIn nog intensiever te behandelen én persoonlijke begeleiding te krijgen. Tijdens de training en het traject dat daarop volgt, is er één doelstelling: zorgen dat LinkedIn jou gaat helpen om nog sneller die nieuwe baan/opdracht te krijgen.

Droombaanspel
Ga tijdens het online droombaanspel samen op zoek naar jouw ideale baan en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Ontdek jouw droombaan en krijg inzicht in waar je blij van wordt. Je ontmoet andere werkzoekenden en deelt je ervaringen tijdens een online netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staat netwerken centraal en gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten. Het JobOn Droombaanspel is op 23 april.

Indruk maken
Op 30 april staat Beter in Beeld op het programma. Wil je meer weten over hoe je een goede indruk kunt maken via het beeldscherm?Schrijf je dan in voor deze online workshop gegeven door imagostylist Simone Tiehatten.

Aanmelden
Deelname aan al deze activiteiten is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Stuur een mail naar d.bekkers@dekappen.nl en je ontvangt één dag van tevoren de link naar de Zoom-sessie. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding. Het Zoomprogramma kun je gratis downloaden.

Meer berichten
 
Auto zoeker