Reboundtraining met de Kangoo Jumps

Reboundtraining met de Kangoo Jumps

ENSCHEDE - Kangoo Jumps Rebound Shoes zijn sportschoenen met een vering eronder of zoals zo ook welgenoemd worden, “Springschoenen”. Voordelen van Kangoo Jumps? Het is tot 80 procent minder belastend voor de gewrichten, verbeterd balans en postuur, uithoudingsvermogen en meer. Moeilijk? Echt niet! Aantrekken, rechtstaan en bewegen! Net als lopen en rennen.

Reboundtraining is een vorm van lichaamsbeweging waarmee je je lichaamsvet vermindert, je armen, benen, dijen, buik en heupen verstevigt, je behendigheid vergroot, al je spieren versterkt, een aerobisch effect op je hart bewerkstelligt, je lichaam oppept als het vermoeid is, en waarmee je jezelf een algehele staat van gezondheid en fitheid bezorgt. Mensen die aan reboundtraining doen, ontdekken dat ze langer kunnen werken, beter slapen, en zich minder gespannen en nerveus voelen. Het effect is niet alleen psychisch, want het op en neerspringen tegen de zwaartekracht in, zonder trauma voor het spier- en skeletstelsel, is een van de meest gunstige aerobische bewegingsoefeningen die ooit zijn ontwikkeld.

Kangoo Power
Kangoo Power is een explosief, zeer motiverend programma, speciaal ontwikkeld om de uitdaging aan te gaan, voor het opbouwen van spierkracht en uithoudingsvermogen. Elke beweging is ontworpen om zich te concentreren op de core stabiliteit. Basisbewegingen zijn makkelijk te volgen en kunnen worden uitgevoerd met groeiende complexiteit en intensiteit. Dit programma is geschikt voor een breed scala aan deelnemers, ongeacht van fitness niveau.

Ervaren instructeur
Ik, Wim Thiehatten, ben er in 2015 mee in aanraking gekomen via een collega van mijn werk. In 2016 begonnen met groepslessen volgen bij de Universiteit Twente en later ook lessen geven als back-upinstructeur. Nu de lessen bij de UT zijn gestopt heb ik besloten om zelf les te gaan geven in Enschede. U kunt bij mij terecht voor lessen, aanschaf boots en voor onderhoud. Lekker jumpen op goede muziek. Geschikt voor alle leeftijden. Lekker de ruimte om je heen om te springen, dé anderhalvemetersport bij uitstek. Komt u het uitproberen? Standaard 2 proeflessen gratis. Ik heb voldoende Rebound Shoes op voorraad. U hoeft dus niet direct eigen te kopen. Neem contact met mij op voor een proefles. Aanmelden verplicht (o.a. voor schoenmaat)! Zie ook: facebook.com/wtworkout

Meer berichten
 
Auto zoeker