Welke parels horen op de nieuwe Kinderkaart van Zuid-Twente?

Welke parels horen op de nieuwe Kinderkaart van Zuid-Twente?

HAAKSBERGEN - Haaksbergen Promotie, Hengelo Promotie en HofMarketing geven in 2021 een eerste editie uit van een kinderkaart voor gezinnen met kinderen.

Samen hebben zij de handen ineengeslagen om een fantastisch product te creëren voor het gebied Zuid-Twente. Ze hebben jouw hulp daarvoor nodig! De kinderkaart wordt een opvouwbare plattegrond met attracties, bezienswaardigheden, musea, kinderboerderijen, zwembaden, speeltuinen en horecagelegenheden met speeltuin. Daarnaast staan er leuke tips op over wat er te doen is in de omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat de doelgroep (gezinnen met kinderen) waarde hecht aan een kinderkaart op papier, zodat deze groep zich kan oriënteren op het aanbod.

Suggesties welkom!
Welke kinderactiviteiten mogen volgens jou niet ontbreken? Tips van inwoners mogen zeker niet ontbreken, aanleveren kan tot en met zondag 21 februari aanstaande. Dit kan via info@hofmarketing.nl.

Herkenbare stijl
De kaart wordt gemaakt in de herkenbare stijl van Twente Marketing, waardoor het aansluit bij andere toeristische producten. De kaart is het gehele jaar bruikbaar vóór zowel toerist, recreant als inwoner voor het gebied Zuid-Twente (Hof van Twente, Haaksbergen en Hengelo) en de oplage is 10.000 stuks. De verspreiding van de gratis uitgave vindt plaats via onder andere de VVV Informatiepunten en toeristenbureaus, toeristische verblijfaccommodaties, alle ondernemers die vermeld staan op de plattegrond, social media, beurzen, evenementen etc. De kaart komt ook online als download op de website van aangesloten organisaties. Ook op www.visittwente.nl wordt een speciale pagina ingericht waar de kaart te vinden is.

Veel te beleven
Onze regio is erg geliefd bij toeristen die hier graag heen komen voor de rust, gemoedelijkheid en mooie natuur. En natuurlijk voor de vele leuke recreatieve mogelijkheden. Maar in de praktijk is men lang niet altijd bekend met juist de kleinere uitjes en bezienswaardigheden die ook heel leuk kunnen zijn voor gezinnen. De toevoeging van een fysiek gedrukte kaart is een mooie manier om deze nog eens op een passende manier onder de aandacht te brengen. Zij zijn namelijk ook lang niet altijd makkelijk te vinden via een online zoekmachine.

Meer berichten
 
Auto zoeker