Ford Baan Twente levert teamauto’s FC Twente Vrouwen
Foto: © Marthijn Brinks, Lenskracht

Ford Baan Twente levert teamauto’s FC Twente Vrouwen

TWENTE - De FC Twente Vrouwen hebben sinds afgelopen week de beschikking over nieuwe teamauto’s. Ford Baan Twente had de eer om het team te voorzien van veertien nieuwe Ford Fiesta’s.

Sportief en met uitstekende prestaties; de nieuwe Ford Fiesta sluit goed aan bij de gebruiksters. Afgelopen week namen zij hun nieuwe auto’s in ontvangst; veertien stuks in totaal van de Ford Fiesta Connected editie. Voorzien van alle gemakken die je kunt wensen: een uitgebreid infotainment systeem om optimaal verbonden te blijven met de buitenwereld. Airconditioning om het hoofd koel te houden voor een spannend duel, cruise control voor de verre uitwedstrijden en uiteraard diverse rijassistenten om veilig aan te komen. De Ford Fiesta levert dankzij zijn 95 pk sterke 1.0 EcoBoost motor niet alleen uitstekende prestaties en veel rijplezier, maar hij is ook nog eens spaarzaam qua verbruik.


Vaste partner
Autobedrijf Baan Twente is de vaste mobiliteitspartner van de FC Twente Vrouwen; tot nu toe reden zij in Smart’s van Baan Twente. Met de nieuwe Ford Fiesta krijgt het team niet alleen een mooie, moderne upgrade, maar het draagt ook bij aan de zichtbaarheid van het merk Ford in de regio. De auto’s zijn dan ook voorzien van een mooie strakke bestickering. Uiteraard draagt Ford Baan Twente zorg voor het passend onderhoud zodat de FC Twente Vrouwen áltijd mobiel blijven!


Maak kennis
De nieuwe Ford Fiesta is leverbaar vanaf 16.795 euro of als private lease vanaf 259 euro per maand. Hierbij zijn alle vaste kosten inbegrepen zodat u optimaal kunt genieten van vele zorgeloze kilometers. Ford Baan Twente geeft u graag een passend advies. Zij zijn gevestigd in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Rijssen. Kijk voor meer informatie en contactgegevens van deze vestigingen op: www.fordtwente.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker