Voetbalclub HSC ‘21 zoekt uitbreiding van Club van 100

Voetbalclub HSC ‘21 zoekt uitbreiding van Club van 100

HAAKSBERGEN - We leven in een uitdagende en bijzondere tijd; ook voor lokale voetbalclubs zoals HSC ‘21 valt de coronacrisis niet mee. Zo liepen kantine-inkomsten fiks terug en ook sponsoring staat onder druk.

Dit jaar viert HSC ‘21 een bijzonder feest: de voetbalclub bestaat in 2021 namelijk honderd jaar. En om dit kracht bij te zetten, wil de vriendenclub die HSC een warm hart toedraagt haar naam eer aandoen. Want: de ‘Club van 100’ bestaat nu uit 79 leden; zij bieden belangrijke financiële ondersteuning voor de jeugdtak van HSC. Afgelopen jaar hebben zij weer bij kunnen dragen aan onder meer trainingsmiddelen, het Sinterklaasfeest en er is geld beschikbaar gesteld voor de jubileumactiviteiten voor de jeugd.

Op naar 100!
Er zijn op dit moment dus nog 21 leden nodig om tot het mooie ronde getal van 100 te komen. Een uitdagend doel in deze uitdagende tijd, maar men hoopt dat er toch nog voldoende mensen zijn die de jeugdactiviteiten een warm hart toedragen om te willen doneren. Wie lid wordt van de Club van 100 komt op het ledenbord te staan in de kantine. Voor 50 euro per jaar bent u al lid. Aanmelden kan gemakkelijk via de website van de club op www.hsc21.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker