Kei-Fit breidt judo uit in Haaksbergen

Kei-Fit breidt judo uit in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Vanaf januari komt Marjolein Besnyöi het Kei-Fit judoteam versterken. Samen met judoleraar Adriaan Veldboom gaat zij de judolessen bij Kei-Fit Haaksbergen verzorgen.

Kei-Fit heeft per 1 januari de activiteiten van Judoschool Haagsma, locatie Haaksbergen, overgenomen. “Met deze stap kunnen wij ons judo aanbod uitbreiden.” Veiligheid, kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand bij Kei-Fit. Respect voor elkaar en de docenten is hierin de basis. De kwaliteit van iedere budoka is uiteindelijk te zien in zijn zelfbeheersing en rust die hij uitstraalt. Dus niet alleen in het technische aspect, maar ook de mentale groei. Naast de trainingen zullen er diverse activiteiten verzorgd worden voor alle leerlingen van Kei-Fit. Denk aan een regionale Kei-Fit Budo Competitie, trainingsstages met andere clubs en een jaarlijks jeugdkamp.

Karaktervormend
“Wij streven er naar dat onze jeugdlessen karaktervormend moeten zijn. Concreet houdt dit in dat we de sport gebruiken om de kinderen te helpen sterker in hun schoenen te staan. Door een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, gebaseerd op vertrouwen, denken wij dat een kind beter in staat zal zijn om in het leven met tegenslagen om te gaan.” De lessen kennen een duidelijke structuur. Structuur geeft duidelijkheid, zodat de oosterse krijgskunsten op een veilige wijze kunnen oefenen.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de judolessen kan er contact opgenomen met haaksbergen@kei-fit.nl of telefonisch met 053-572 5233.

Meer berichten
 
Auto zoeker