Geen nieuwjaarsreceptie in Haaksbergen dit jaar

Geen nieuwjaarsreceptie in Haaksbergen dit jaar

HAAKSBERGEN - Normaliter zou deze week gezellig druk zijn met de nieuwjaarsrecepties. Gemeente, verenigingen en vele organisaties organiseren deze normaliter om even stil te staan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de uitdagingen voor de toekomst.

Helaas gaan de recepties allemaal niet door; ook de gemeente moest de gezamenlijke receptie met de Haaksbergse Ondernemers Vereniging en Industriële Kring Twente schrappen. De maatregelen staan zulke bijeenkomsten nog niet toe. Om uiteraard wel even stil te staan bij de jaarwisseling, is er onder meer een terug- en vooruitblik geplaatst op de gemeentelijke website. Naast burgemeester Rob Welten geven ook Jan Paul Klein Poelhuis van HOV en Robert Kraaijvanger van IKT hun visie.

Goede hoop
Burgemeester Rob Welten hoopt dat de vaccinaties die komende week beginnen verlichting zullen bieden. En dat instellingen, verenigingen en ondernemers zich weer kunnen herstellen van de crisis. “Mijn nieuwjaarswens voor Haaksbergen is dat wij onze positieve houding tijdens de crisis ook in het komend jaar weten vast te houden en verder te ontwikkelen. Dat we belangrijke waarden als gemeenschapszin, noaberschap en solidariteit, die wij in crisistijd hebben leren herwaarderen, ook daarna duurzaam in de praktijk brengen. Dat onze mensen in de zorgsector, het onderwijs en de hulpverlening ook in het nieuwe jaar onze waardering en respect blijven merken. Dat wij het belang van lokale voorzieningen eens te meer beseffen door actief deel te nemen aan activiteiten in bijvoorbeeld sport en cultuur. En dat wij in 2021 laten blijken goed te beseffen dat ons gevarieerd winkelbestand en horeca-aanbod alleen toekomst heeft als we er ook optimaal gebruik van maken.”

Meer berichten
 
Auto zoeker