Volg digitale cursussen en workshops bij de bieb

Volg digitale cursussen en workshops bij de bieb

HAAKSBERGEN - In de huidige maatschappij zijn digitale vaardigheden onmisbaar. Er moet steeds meer online geregeld worden en informatie vindt u vooral op internet. Bent u digitaal niet zo vaardig? Dan biedt de Bibliotheek uitkomst met (digitale) cursussen en workshops op verschillende niveaus.

Heeft u toch wat koudwatervrees? Wees gerust, u gaat snel merken dat het volgen van een computercursus eigenlijk heel leuk én gezellig is. Het cursusoverzicht is te vinden op www.bibliotheekhaaksbergen.nl/agenda en is vanaf 19 januari ook op te halen bij de balie van de Kappen. De cursussen starten in principe vanaf woensdag 20 januari. De kosten (exclusief lesmateriaal) staan in het cursusboekje. Voor informatie over de inhoud, de exacte data en het aanmelden kunt u terecht bij Danielle Bekkers. Mail haar via info@kulturhushaaksbergen.nl of bel 053 - 5730200. Het aanbod is divers, verdeeld in drie niveaus: eenvoudig, gemiddeld, gevorderd. Zo is er Klik&Tik, een cursus die de basisprincipes aanleert, voor mensen die nog niet of nauwelijks met de computer kunnen werken. Een ander voorbeeld is de cursus Digisterker die u leert gebruik te maken van de diensten van de digitale overheid. Ook kunt u een iPad-cursus volgen, zodat u bijvoorbeeld in contact met familie aan de andere kant van de wereld kunt blijven.

Schuif eens aan
Als u op de een of andere manier vastloopt kunt u vanaf maandag 1 februari tussen 9.30 en 11.30 uur weer in de bibliotheek terecht voor (kleine) praktische vragen. Denk aan vragen over het gebruik van de computer, internet, tablet en e-books. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden, maar kunt aanschuiven. Neem uw eigen apparatuur (met volgeladen accu) mee. Locatie: Blankenburgerstraat 40-42.

Meer berichten
 
Auto zoeker