Groencentrum Buurse ’t Niej’nhoes biedt rustig uurtje

Groencentrum Buurse ’t Niej’nhoes biedt rustig uurtje

BUURSE - De kerstdagen zijn een tijd van licht en gezelligheid. Groencentrum Buurse ‘t Niej’nhoes helpt u graag met een stukje sfeer! Breng een veilig én gezellig bezoek aan ‘t Niej’nhoes om zo alles voor kerst in huis te halen.

Zoals elk jaar zijn we in de wintermaanden geopend tot 17.00 uur in plaats van 18.00 uur. Deze winterperiode willen we iedereen de kans geven om rustig bij ons te kunnen winkelen in verband met het coronavirus. Daarom kan er een uurtje winkelen gereserveerd worden van 17.00 tot 18.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Reserveren kan per mail of telefonisch, graag de gewenste datum en het aantal personen doorgeven. We hanteren een maximaal aantal klanten tijdens dit rustige winkeluurtje. Ook zijn we vanaf 15 november elke zondag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Wilt u er liever niet op uit, neem gerust contact met ons op, want we bezorgen ook!

Kerstboomverkoop
De kerstboomverkoop vindt vanaf eind november in de buitenlucht plaats, er is veel ruimte zodat er goed afstand gehouden kan worden. Ook kan er buiten afgerekend worden bij een mobiele kassa. Mocht de situatie rondom het coronavirus veranderen, er ligt al een plan klaar voor een eventuele kerstbomen drive-through. Tot ziens bij Groencentrum Buurse ‘t Niej’hoes, gevestigd aan de Broekheurnerweg 35 in Buurse. Kijk ook op: www.groencentrumbuurse.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker