Countryzanger Ben Steneker heeft twee awards ontvangen

BUURSE - Ben Steneker was aangenaam verrast toen hem door het Internationale Country Magazine Fair Play Country Music twee belangrijke Awards werden uitgereikt.

De awards zouden uitgereikt worden tijdens het Red Carpet Gala. Een gala waar artiesten uit binnen- en buitenland werden verwacht. Het geplande feest op 7 november kon helaas door de coronamaatregelen niet doorgaan.

Alternatieve uitreiking
Er werd door de organisatie onder leiding van Gaby Agrikola, haar man Peter en het productieteam een alternatief gevonden en via YouTube werd men zo wereldwijd op 7 november geïnformeerd over de diverse award-winnaars.

Waardering
Ben Steneker mocht de Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen. Daarnaast werd hij geïnstalleerd in de Hall of Stardom 2020 van Fair Play Country Music. Dit als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor countrymusic en het ondersteunen van countrytalent in Nederland. De twee awards van het toonaangevende magazine Fair Play Country Music zijn een kroon op zijn ruim 60-jarige carrière als country en westernzanger.

Ben en Carmen
Sinds 1950 is Ben actief in de country-scene in Europa en Amerika. De laatste jaren in combinatie met dochter Carmen. Hoogtepunten waren zonder meer zijn ontmoeting met legende Jim Reeves (He’ll have to go) en zijn optreden als support act van Johnny Cash in Ahoy.
Foto: Hardy Klink

Meer berichten
 
Auto zoeker