Uitslag bekend van Rabo ClubSupport

HAAKSBERGEN/ENSCHEDE - De uitslag van de sponsorcampagne Rabo ClubSupport 2020 is bekend. In Haaksbergen haalt Sportvereniging Bon Boys als winnaar een bijdrage van € 2.500,- op. Als tweede eindigt Voedselbank Enschede-Haaksbergen en als derde HSV Haaksbergen. Beide clubs hebben ook zo veel stemmen gekregen dat zij eveneens het maximaal te winnen bedrag van € 2.500,- krijgen.

Rabo ClubSupport is een sponsorcampagne van Rabobank Enschede-Haaksbergen. Bij deze campagne kunnen leden van Rabobank stemmen op hun favoriete verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe hoger de bijdrage die zij ontvangen. In totaal viel er dit jaar € 120.000,- te verdelen, 176 clubs deden mee en 2668 leden hebben gestemd.

Liever persoonlijk
Directievoorzitter Joep Kockmann blikt terug op de campagne in deze roerige tijden. ‘We hadden de cheques liever persoonlijk overhandigd, maar dat is helaas nu niet mogelijk. Het was een bijzonder jaar om Rabo ClubSupport te organiseren. Enerzijds vraag je clubs om campagne te voeren, terwijl je weet dat clubs daar op dit moment niet de prioriteit hebben liggen. Anderzijds hebben clubs dit jaar financiële ondersteuning nodig, meer dan ooit. Het voelt juist daarom goed om 176 cheques uit te mogen reiken. Bedragen die zijn samengesteld door onze leden, de achterban van de clubs. Ik feliciteer alle clubs met hun stemmen en financiële bijdrage en ik wil iedereen die gestemd heeft heel hartelijk bedanken.’ De complete uitslag is te vinden op www.rabobank.nl/lokale-bank/enschede-haaksbergen/.

Meer berichten
 
Auto zoeker