Nieuwe Top1Toys bij Shop in Shop

ALMELO – Bij de Shop in Shop op de Woonboulevard opent op donderdag 12 november de nieuwe speelgoedwinkel in samenwerking met Top1Toys de deuren. Deze uitbreiding van het speelgoedaanbod in Almelo is meer dan welkom. De opening komt ook nog eens op een uitstekend moment, want de Sint is straks natuurlijk weer in het land.

Op de bovenverdieping van het pand waar Woon & Slaap is gevestigd, is de Shop In Shop-formule al enige tijd een succes. Het is in feite een warenhuis in het klein - een plek waar men op verschillende afdelingen uiteenlopende producten kan vinden. Meerdere merkenshops presenteren op deze locatie hun assortiment. Het is al met al een bonte verzameling. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor fauteuils, boxsprings, dekbedden, verlichting, woondecoratie en wenskaarten. Straks wordt dit aanbod aangevuld met speelgoed van verschillende populaire merken. Het gaat om een uitbreiding van maar liefst 1000 m2 winkeloppervlak voor de Shop in Shop. Deze nieuwe vestiging is zeker geen overbodige luxe. Naast de bestaande vestiging van Top1Toys in het centrum van de stad waren er de laatste jaren geen andere speelgoedwinkels in de directe omgeving. De beide vestigingen zullen samenwerken en de speelgoedbranche de boost geven waar de Almelose shopper behoefte aan heeft.

Meerdere shops
In lijn met het concept van merkenshops komt er niet één grote winkel. Er zullen zeven gespecialiseerde winkeltjes zijn. Elk van deze shops richt zich op een specifiek merk. Denk bijvoorbeeld aan een shop met alleen Lego-speelgoed of een met alleen Playmobil. Ondernemer Joost Tiemersma is de franchisenemer van de nieuwe Top1Toys. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de mensen de shops zullen weten te vinden. Kom net als de Sint ook een kijkje nemen.

Meer berichten
 
Auto zoeker