3D-meetspiegel bij Lincherie voor een optimale pasvorm

ENSCHEDE - Al jaren zijn Sandra van Sancakes en Henriette van Lincherie Enschede vriendinnen en organiseren zij vaak iets samen. Zo ook de Fashion Days die afgelopen week gehouden zijn.

Helaas stond deze activiteit al gepland en door de strengere maatregelen vanuit de overheid hebben ze de Fashion Days sober gehouden. Normaal gesproken verzorgt Fellini Enschede de hapjes en de drankjes en Sancakes voor iets lekkers thuis. Deze keer ontvingen mensen een Fellini-kortingsbon en een attentie van Sancakes. Sandra maakt prachtige taarten en cupcakes en werkt vol liefde vanuit huis aan haar prachtige onderneming.

3D-spiegel
Nieuw bij Lincherie Enschede is de 3D-meetspiegel. Deze innovatieve spiegel is zo ontwikkeld dat hij binnen 1 minuut 140 metingen van het bovenlichaam maakt. Fysiek contact tussen de klant en de lingeriestyliste is hiervoor niet meer nodig. Kom gerust een keer langs in deze winkel aan de Haverstraatpassage en ervaar zelf hoe leuk hun 3D spiegel is.

Feestelijke lingerie
De nieuwe najaarscollectie is weer te bewonderen. Kom langs en bekijk de nieuwste trends. We gaan weer richting de feestdagen, dus dit is hét moment om een leuk feestsetje te kopen, wat je feestoutfit helemaal áf maakt. En uiteraard met het uitstekende lingerie-advies voor een mooi en bovenal goed passende set. Lincherie is gevestigd aan de Haverstraatpassage 29 in Enschede. Kijk ook op: www.lincherie.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker