Westendorp: voor alle sleutels, schoenreparatie én meer!

ENSCHEDE - Westendorp Schoenmakerij & Sleutelspecialist is al sinds 1985 een begrip in Enschede. U kunt er terecht voor alles wat met sloten en sleutels te maken heeft; van een simpele huissleutel tot een nieuwe autosleutel. Maar het bedrijf is veelzijdiger dan u denkt.

Westendorp staat bekend om de ambachtelijke schoenmakerij. Zij voeren in principe alle mogelijke schoenreparaties uit; van het vervangen of repareren van hakken en zolen, nieuwe onderwerken voor bergschoenen, het plaatsen van ritsen, veterringen vervangen of het aanpassen van hakhoogtes en zelfs kleine orthopedische aanpassingen. Wanneer u een geliefd paar schoenen hebt loont het absoluut om deze vakkundig te laten repareren voor vele aangename loopkilometers.

Sleutelspecialist
Bij Westendorp bent u aan het juiste adres voor een vervangende sleutel in de breedste zin. Zo zijn alle denkbare sleutels voor in en om het huis te dupliceren; klaar terwijl u wacht. Niet alleen de gebruikelijke deursleutels, maar tevens certificaat-sleutels, garagedeur sleutels, meterkast sleutels en alle andere soorten. Met de key-analyzer is een bestaande sleutel te scannen voor een exact duplicaat dat gegarandeerd past.

Autosleutels
Hebt u een haperende autosleutel, motorsleutel of scootersleutel? Ook deze kan Westendorp voor u vervangen of repareren, afhankelijk van het probleem. Een vervangende sleutel is hier een stuk goedkoper dan wanneer u dit bij uw dealer laat doen. Westendorp kan vrijwel alle merken sleutels programmeren, dus ook de complexere modellen met startonderbreker en afstandsbediening. U kunt sleutels in de brede regio op locatie laten maken mocht dit nodig zijn. Neem contact op voor een prijsindicatie.

En veel meer!
Westendorp adviseert u verder graag over goed hang- en sluitwerk, waarbij ook een compleet inbraakadvies mogelijk is. Als slotenmaker komen zij ook aan huis voor installatie van hang- en sluitwerk, reparatie na inbraak, openen van deuren of zelfs voor het plaatsen van een brand- of inbraakwerende kluis. In de winkels zelf treft u verder een uitgebreid assortiment van onder meer lederwaren.

Kom langs
Westendorp Schoenmakerij & Sleutelspecialist heeft twee vestigingen. Kom langs aan de Korte Hengelosestraat 29 in het centrum of in Winkelcentrum Zuid aan de Wesselernering 32. Kijk voor meer informatie ook op: www.westendorp-schoenmakerij-sleutelspecialist.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker