Scherpe Woonmaand-acties bij Berry’s Bedden in Losser

LOSSER - Oktober is dé woonmaand! Ook Berry’s Bedden in Losser heeft deze hele maand leuke aanbiedingen.

Eind maart opende Berry’s Bedden zijn deuren aan de Bernard Leurinkstraat 9 tegenover de kerk. Een mooie locatie, waar bezoekers gratis kunnen parkeren. Sinds de opening zat Berry Kulpe niet stil; de buitenkant kreeg een schilderbeurt, er kwam nieuwe lichtreclame en hij deed al mee met de Boerenmarkt. “We laten graag zien dat we er zijn!” Dankzij mond-tot-mondreclame heeft hij al vele Lossernaren van een goede nachtrust voorzien, evenals klanten van buiten de regio. Berry draagt zelf zorg voor het totale proces: van verkoop tot bezorging, montage en nazorg.


Het belangrijkste bij aanschaf van een bed of matras: passend advies. “Ik leg altijd uit wát ik verkoop. Veel beddenwinkels geven slechte adviezen en verkopen bedden die niet aansluiten bij de behoefte van de klant.” In de ruime winkel kan hij veel tonen; van de grote diversiteit aan materialen, technologieën en afwerkingen van matrassen, toppers voor het perfect afstemmen van het comfort en bodems en ombouw in alle soorten en stijlen. Maar ook een riante selectie accessoires.

Heel betaalbaar
Een compleet bed dat precies voldoet aan uw wensen hoeft zeker niet onbetaalbaar te zijn. Zo biedt Berry’s Bedden de Home Collectie aan. Deze worden geheel naar wens samengesteld; ieder aspect van uw bed en matras kunt u hierbij zelf bepalen voor een optimale nachtrust. Bovendien liggen de kosten een stuk lager dan bij andere, bekende merken. “Ik durf dan ook te zeggen dat ik de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt in de hele regio.” Bevalt uw nieuwe matras onverhoopt toch niet omdat deze iets te hard of te zacht is? Met de Slaapgarantie kunt u de kern van de matras gratis om laten wisselen om zo een perfect slaapcomfort te krijgen.


In de hele maand oktober ontvangt u een gratis basispakket linnengoed (molton en hoeslaken) bij aankoop van een compleet bed. Zijn uw matrassen aan vervanging toe? Heel oktober ontvangt u bij aanschaf van een matras de tweede matras voor de halve prijs. Tevens is de zomercollectie fors afgeprijsd; zoals bijna de helft korting op zomerdekbedden.

Kom langs
Berry’s Bedden is gevestigd aan de Bernard Leurinkstraat 9 in Losser. Kijk voor meer informatie op: www.berrysbedden.nl of op Facebook: ‘Berry’s Bedden’

Meer berichten
 
Auto zoeker