Kinderfestival bij het Kulturhus

HAAKSBERGEN – Het Cultuurplein bij het Kulturhus/Theater De Kappen wordt op zaterdagmiddag 19 september van 14.00 tot 17.00 uur in beslag genomen door de jeugd.

De WAK werkgroep (Week van de Amateurkunst) organiseert in samenwerking met de Rotary Haaksbergen een kinderfestival voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 12 jaar. Er is voor elk wat wils! Wat dacht je van muziek op schoot voor de allerkleinsten, een dansworkshop, een poppodium jong talent en activiteiten van de scouting, natuurmonumenten en het schildersatelier.

Muziek op Schoot 
In de middag is er Muziek op Schoot ‘Klap eens in de handjes’ voor ouders met baby, dreumes of peuter van 0 tot 4 jaar. Van 15.00 tot 15.45 uur (maximaal 25 kinderen en 1 à 2 ouderen). Deelname € 3,00 per persoon. Aanmelden via: www.dekappen.nl Vol = Vol

Hip Hop en Dance
Tussen 14.00 en 14.15 uur is er een demonstratie ‘Hip Hop’ te zien en tussen14.30 en 15.15 uur kan een workshop ‘Dance’ van Steps Entertainment gevolgd worden.

Muziekles
‘PopScool De VETSTE muziekles in TWENTE’ laat jou deze middag zien wat zij allemaal in huis hebben. Zang en instrumenten; piano en toetsen; gitaar; drums. Gedurende de hele middag zijn er demonstraties op het Cultuurplein.

Scouting
Scouting Han Jordaangroep staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten. Natuurmonumenten: Beleef de natuur. De natuur is er voor jou. Doe mee aan het blote voetenpad van 14.00 tot 17.00 uur.

Het Schildersatelier
Creativiteit zit in ieder mens. Ontdek dat bij jezelf. Bij Het Schildersatelier wordt met z’n allen geschilderd aan een groot 3-luik van 14.00 tot 17.00 uur.

Lucht en latex
Ballonnen artiest chef Peter maakt van eenvoudige ballonnen ware kunstwerkjes. Laat je verrassen door de meest waanzinnige creaties van lucht en latex.

Voor meer informatie gaat u naar www.dekappen.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker