Pinna Delicatessen bezorgt tapas thuis

ENSCHEDE - Pinna Delicatessen is een winkel voor de echte fijnproever die op zoek is naar iets unieks. Van overheerlijke vleessoorten, kazen, vers gebrande noten, zoete verleidingen, bijzondere wijnen en nog veel meer. Sinds kort kunt u ook op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tapas laten bezorgen.

De afgelopen maanden had Mauro Pinna het aardig druk in de winkel; mensen zaten weliswaar thuis maar wilden in ieder geval op culinair gebied toch wat werelds proeven. Pinna biedt in de winkel specialiteiten uit heel Europa, met een zekere nadruk op Italië. Dankzij goede contacten kon hij de winkel goed gevuld houden én veel nieuwe items toevoegen, hoewel bezoek aan de leveranciers niet kon door de crisis. Via Facebook laten zij de nieuwste toevoegingen in het assortiment zien; zoals afgelopen maand tien soorten nieuwe fudge, maar ook Franse wijnen, nieuwe pasta’s, sauzen en nog veel meer. Kortom, een bezoek aan de winkel is écht de moeite waard om alles zelf te proeven en te ervaren, met een bijbehorend uitstekend advies.

Tapas bezorgen
Sinds afgelopen maand kunt u ook overheerlijke tapasschalen thuis laten bezorgen; uniek in Enschede. Een smaakvoller alternatief voor de traditionele vette hap; met diverse hapjes zoals verschillende kaas- en vleessoorten, olijven, gamba’s, ciabatta en meer. Er zijn verschillende schalen te bestellen. Zij bezorgen de tapasschalen, gemaakt in eigen keuken, op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Bezorging is gratis en u bestelt al een schaal vanaf 16 euro. Perfect voor wie spontaan gasten krijgt of gewoon zelf heerlijk wil genieten op een avond. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. U kunt de tapasschalen en meer bestellen via de website: www.pinnadelicatessen.nl.

Kom langs
U bent uiteraard ook van harte welkom in de winkel aan de Chrysantstraat 80 in Enschede. Geopend maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 18.00 uur. Donderdag, vrijdag en zaterdag bent u welkom van 09.00 tot 19.30 en op zondagen van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op: www.pinnadelicatessen.nl en op Facebook: Pinna Delicatessen.

Meer berichten
 
Auto zoeker