Foto:ANNAUF

Selectiedag Voetbal Academie Oost

TWENTE - Op zondag 6 september vanaf 14.30 uur is er een selectiedag in diverse leeftijdscategorieën voor jongens van 10 tot en met 16 jaar. Op deze dag maak je kans gescout te worden voor de opleiding van Voetbal Academie Oost of voor de module techniektrainingen. Binnenkort volgt ook een selectiedag voor meiden.

Voetbal Academie Oost biedt jongens en meiden uit Oost Nederland extra trainingen aan. Ook wordt er op kracht getraind en worden er speed agility oefeningen aangeboden. Vanzelfsprekend wordt dit gegeven door professionele en ervaren trainers. Iedereen kan zich ontwikkelen op het eigen niveau, waarbij regelmatig de te behalen individuele doelstellingen worden getoetst en bijgesteld. Er zijn zowel niveau- als leeftijdsgroepen.

Voetbal Academie Oost valt onder de stichting MVTO die ontstaan is vanuit de samenwerking tussen Talententeam Reggestreek en het Twents regioteam. De stichting is niet commercieel en de opleiding is aanvullend op de training bij verenigingen. Hiermee onderscheidt Voetbal Academie Oost zich van de meeste voetbalscholen. De academie wordt gefaciliteerd door verschillende verenigingen waardoor op meerdere locaties in de regio de trainingen plaatsvinden. Gemotiveerde spelers die zich verder willen ontwikkelen, naast de training die bij eigen vereniging gegeven wordt, kunnen zich aanmelden voor deze selectiedag bij FC Berghuizen in Oldenzaal. Graag aanmelden per mail naar: mvto.oost@gmail.com, onder vermelding van naam, geboortejaar en vereniging waar je speelt.

Meer berichten
 
Auto zoeker