Foto:

Veel te vieren deze weken

HAAKSBERGEN - Menig burgemeester komt de slagroomtaart inmiddels de neus uit en ze hebben spierpijn van alle felicitaties: we worden steeds ouder waardoor er ook meer en meer leuke jubilea te vieren zijn. Zo werd afgelopen week nog een bijzondere inwoonster in het zonnetje gezet.

Sefa Te Lintelo-Horck mocht afgelopen zaterdag haar honderdste verjaardag vieren. Naar goed gebruik werd zij namens de hele gemeenschap gefeliciteerd door locoburgemeester Jan-Herman Scholten. Hij bezocht haar in Het Saalmerink, waar zij al sinds 2004 woont. Als gevolg van de coronamaatregelen was de verjaardagsvisite uiteraard wat beperkt; wel werd zij omringd door onder andere haar kinderen Jo, Bennie, Harrie en Fons en vijf kleinkinderen.

Altijd hier geweest
Mevrouw Sefa Horck groeide op aan de Kielweg in Buurse. Sinds haar huwelijk met Gerhard te Lintelo in 1948 woont ze in Haaksbergen.

Jubileum
Ook burgemeester Rob Welten mocht afgelopen week op pad voor taart; hij feliciteerde donderdag het echtpaar Henk Eijsink en Riky Hofmeijer dat 60 jaar getrouwd was.

Meer berichten
 
Auto zoeker