Foto:

Bridgeclub heeft tweede speellocatie gevonden

HAAKSBERGEN - De Bridgeclub Haaksbergen heeft een nieuwe speellocatie weten te vinden. Dit is goed nieuws voor de vereniging, die even 'dakloos' dreigde te raken - in ieder geval voor de dinsdagavonden.

In februari kondigde de familie Westendorp aan dat zij De Oude Molen geheel om willen bouwen ten behoeve van de biljartsport. De bridgeclub maakt echter al jarenlang gebruik van dit zalencentrum aan de Fazantstraat voor de dinsdagavondzittingen. Hierdoor dreigde de vereniging effectief op straat komen te staan. Koortstachtig is er de afgelopen maanden door het bestuur van de bridgeclub en vele leden gezocht naar een vervangende locatie, die aan zo’n tachtig bridgers gastvrijheid zou kunnen bieden op de dinsdagavonden. Uiteindelijk is die gevonden!

Nieuwe plek
Met het ondertekenen afgelopen week van een gebruiksovereenkomst gaat de Bridgeclub Haaksbergen het nieuwe seizoen, in september, op de dinsdagavonden spelen in het Schuttershoes van de Haaksbergse Schutterij. Hun grote zaal biedt hiertoe voldoende ruimte voor de circa twintig bridgetafels, terwijl de verlichting optimaal is om bij te kaarten.

Tweede locatie
Naast deze nieuwe bridgelocatie aan de Scholtenhagenweg blijft ook het clubhuis van de VV Haaksbergen voor de bridgeclub de andere locatie voor het verspelen van de zittingen op de maandagmiddagen. De twee locaties liggen ook mooi dicht bij elkaar, wat conceptueel natuurlijk ook fijn is. De vereniging is uiteraard heel blij met de nieuwe plek en het stukje noaberschap van de schutters om deze samenwerking aan te gaan.

Geen ledenverlies
De bridgeclub constateerde verder met tevredenheid dat zij geen enkele opzegging van het lidmaatschap heeft binnengekregen met als reden, het niet in competitieverband kunnen spelen vanwege het coronavirus. Het organiseren van “online” bridgedrives op de dinsdagavonden via het StepBridge systeem is duidelijk aangeslagen en heeft de binding binnen de club behouden. Is bridge wellicht ook voor u interessant? Maak dan eens kennis met de bridgeclub. Kijk ook eens op de site: https://www.nbbclubsites.nl/club/27012


Meer berichten
 
Auto zoeker