Foto:

In Huis: van ruwe schets naar droominterieur

HAAKSBERGEN - We brengen veel tijd thuis door. Een aangenaam interieur is een belangrijke basis voor je totale woongenot. Veel mensen willen best eens wat veranderen aan hun interieur. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat het een mooi geheel is? Een passend advies van In Huis Interieurvormgeving kan hierbij helpen.

Laura Frek is sinds kort als interieurvormgever onderdeel geworden van het Huis van Interieur in Haaksbergen. Hier zitten meerdere ondernemers onder één dak: Johan Bos Keukens, Loman Parket, Noordink Binnenzonwering en Combi Interieurwerken. Deze ondernemers zien steeds vaker dat klanten niet één aspect van hun interieur aan willen passen, maar vaak meerdere elementen tegelijk. De toevoeging van een interieurontwerper heeft dan een grote toegevoegde waarde.

Passie voor interieurs
Laura Frek heeft een grote passie voor interieurs. Als kind was ze al veel bezig met het opnieuw inrichten van haar kamer. Een passie die zich uiteindelijk doorontwikkelde. Laura volgde een beroepsopleiding tot interieuradviseur en in 2019 begon zij aan de HBO-opleiding voor stedenbouwkundig ontwerpen. Laura was verder als stagiair werkzaam bij diverse bedrijven binnen de woon- en interieurbranche. Hier heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan die zij nu graag in de praktijk brengt om te helpen met een mooi interieur.

Goed advies
Steeds meer mensen vragen gericht om een breder interieuradvies. Er is veel te koop en veel keuze; qua meubels, verlichting, vloeren, keukens, wanden, zonwering en meer. Maar al deze keuze werkt ook verlammend. Laura gaat aan de hand van een intakegesprek aan de slag met je specifieke wensen. Of je nu al een redelijk beeld hebt van het beoogde interieur of alleen een ruw idee. De toegevoegde waarde van een interieurvormgever is dat Laura kan helpen om uw wensen, eisen en ideeën te vertalen naar een concreet ontwerp. Dit kan zelfs met een compleet 3D-ontwerp; zodat je precies weet hoe het interieur er uit komt te zien. Laura kan een compleet plan aanleveren; inclusief meubelindeling, moodboard, kleuradvies, materiaalvoorstel, verlichtingsplan en zelfs een shoppinglijst. Dankzij de samenwerking met andere ondernemers kan zij ook echt het materiaal tonen. Immers, hoe een vloer er op papier uitziet, is heel anders dan hoe deze in het echt is. Hetzelfde gaat op voor gebruikte stoffen, kleuren en andere aspecten. Een gedegen advies is een investering die zich terugverdient in het eindresultaat: een perfect interieur.

Gedurfd ontwerp
"Veel mensen maken vaak veilige keuzes qua hun interieur. Ik laat ze ook graag zien dat het wat gedurfder kan", aldus Laura. Wanneer mensen een bepaalde wens in gedachte hebben kan zij dit visualiseren en samensmelten tot een mooi interieur. Er is niets zo persoonlijks als smaak; daarom is het uiteindelijke ontwerp altijd een wisselwerking tussen haar ideeën en jouw wensen.

Kom langs
In Huis Interieurvormgeving is onderdeel van het Huis van Interieur; gevestigd aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen. Je kunt hier terecht voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Kijk voor meer informatie op: www.inhuisinterieurvormgeving.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker